Details.
DON’T PANIC | M&M | Banska Stiavnica

Add to Google Calendar

Description.

https://www.facebook.com/events/1895332670518281/

Po vydarenom Party plese sme si dovolili pre Vás pripraviť
malý “Boiler room” v priestoroch M&M v Basnkej Štiavnici.
House music all night long v podaní Switch2smile dj.

► O Switch2smile :
Switch2Smile je dj a producent s bohatými skúsenosťami v danom žánri. Switch2smile neustále posúva limity svojej hudobnej produkcie a celej značky Switch2smile. Jedinečný štýl EDM zvukov kombinuje Elektro časti a Progressive House doplnený o sample, akapely a ich vlastné edity skladieb.

Hudobný talent ho dostal na podujatia aj za hranicami, po celej Európe či Ázií. Zahral si v kluboch a na miestach ako napríklad:
Exit festival – Novi Sad (Srb), Closing Summer – Noa Zrce (Cro), 15 Bellow exclusive residency – W resort – Maldives (Mle), Energy World Tour – Pacha Hotel Ibiza (Es), Nikki Beach Mallorca (Es), Luxury night – Maxim Bar Moscow (Ru), Defected – Bratislava (Sk), Praterdome – Wien (At), Ministry of Sound World Tour – Loft Bratislava (Sk), Sasazu – Prague (Cz), Amnesia Ibiza (popstar) – Bratislava (Sk), Tamaris – Banja Luka (Bih), The Dark Horse Dublin (Irl) a mnohých ďalších.

S neobmedzenou energiou, nadšením a citom pre hudbu a celú scénu Switch2smile vystúpil so známymi dj-mi a umelcami ako:
Axwell, Shapov,David Guetta, Chicane,Hard Rock Sofa, Nicky Romero, Tomcraft, Kosheen, Laidback Luke, Brian Cross, Patrick Hagenar, Brian Cross, Inna a mnohí ďalší.
Switch2Smile je oficiálni dj-i pre značku PIONEER DJ na Slovensku.

Discography :
2014 Switch2smile – Breathing (radio edit) – Republic Recordings
2015 Switch2smile – Montenegro Milkshake (original mix) – Republic Recordings
2016 Switch2smile & Sukowach – Frozen (original mix) – Music Laboratory records
2016 Switch2smile – Razor (original mix) – Music Laboratory records
2016 Switch2smile ft. Paul de Lea – Heart Back (original mix) – Music Laboratory records
2016 Switch2smile & Sukowach – Be Louder (original mix) – Music Laboratory records
2016 Say my name (switch2smile remix) – Tento track sa stal hitom a na rádiu Európa 2 v hitparáde TOP 22 sa držal neuveriteľných 7 týždňov na 1. mieste, počas celého obdobia, ktoré može byť jeden track v hitparáde. Tak isto obsadil prvé priečky rádia Sity a v ďaľších hudobných staniciach aj mimo Slovenska
2017 Don’t Panic – Full album
2018 Switch2smile, Yllow, Avanter ft Robin Mood – We up together – Sora Beats

➥ Swith2smile DJ and producer
►web : www.switch2smile.com
►fb : https://www.facebook.com/switch2smile/
►insta : https://www.instagram.com/switch2smile/
►soundcloud : https://soundcloud.com/switch2smile
►album Dont Panic : goo.gl/rvRMn6

►Frozen
https://www.youtube.com/watch?v=qejcvFS4BuA
►Razor
https://www.youtube.com/watch?v=GI5l7SPyej0
►Heart Back
https://www.youtube.com/watch?v=JGbZyDJFERQ
►Say my name
https://www.youtube.com/watch?v=oI0kERWBPLA
►Switch2smile ft. Kate Brady – Breathing
https://www.youtube.com/watch?v=uNmdl5iPLRs
►Switch2smile & Giova & Kylrad – Operette
https://www.youtube.com/watch?v=gPn_ox70G50
►Switch2smile – Don’t Panic
https://www.youtube.com/watch?v=OGL3XnnqgC4
►Switch2smile & Sukowach – Go
https://www.youtube.com/watch?v=bmmsiuoE-pY
►Switch2smile ft. Paul da Lea – Money Maker
https://www.youtube.com/watch?v=4JR9vQCoR4s
►Switch2smile & Sukowach – Be louder
https://www.youtube.com/watch?v=lCTliS0VTEw
►Switch2smile & Sukowach ft. Universe city – All In
https://www.youtube.com/watch?v=YPc84VYSF7E
►Switch2smile – Pa3s
https://www.youtube.com/watch?v=Ue9S4_msToo
►Switch2smile – Montenegro Milkshake
https://www.youtube.com/watch?v=0AwT4FUS5lk

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.